06 – 109 121 53 info@fryskblackangus.nl

Beste Frysk Black Angus vleesliefhebber,

Als u deze mail leest, zitten er voor velen van u reeds vier thuiswerkweken op; een rare onwerkelijke tijd, maar dit zal ongetwijfeld ooit weer omslaan naar zonnige tijden.  

Het coronavirus beïnvloedt ons allemaal op zowel emotioneel als economisch vlak en we worden dan ook helaas gedwongen een flinke omschakeling te maken.

Voor velen betekent dit een flinke stap terug doen en weer een ander vaart er wel bij… Laten we daarom vooral proberen “de blik op vooruit te houden…”

Een hapje eten in een restaurant is er helaas op dit moment even niet bij. Meerdere klanten hoorden wij recentelijk zeggen: “Nu we tijdelijk niet buiten de deur kunnen eten, hebben we tijd om zelf lekker te kokkerellen, maar willen we wel zeker zijn van een goed stuk vlees op ons bord”.

U begrijpt het al, meer en meer wordt de weg naar Frysk Black Angus Beef gevonden en dat waarderen wij ten zeerste!

Wij dachten dat het wellicht leuk zou zijn om u te voorzien van heerlijke Frysk Black Angus recepten, zodat u thuis uzelf en uw naasten een heerlijke (gezonde) gerechten  kunt voorschotelen. Voor recepten klikt u hier of kijkt u op het tabje kooktips, Isa receptenhoekje. 

Vanaf heden ontvangt u 10% korting op uw  vleesbestelling. Deze actie is geldig tot 15 mei a.s.

Bestellen? Mail dan naar: info@fryskblackangus.nl 

Blijf gezond en graag tot ziens!