06 – 109 121 53 info@fryskblackangus.nl

Penne met biefreepjes

 

INGREDIËNTEN voor 4 personen:

  • 400 gram penne (evt. koolhydraatarme penne)
  • 400 gram biefstuk in reepjes
  • 250 gram champignons in plakjes
  • 1 paprika in reepjes
  • 2 rode uien
  • een handje gehalveerde snoeptomaatjes
  • een bakje boursin cuisine of roomkaas light
  • 1 el olijfolie
  • Peper en zout
  • verse basilicum
  • geraspte Parmezaanse kaas

 

BEREIDINGSWIJZE:

  • Kook de penne in ruim water volgens de aanwijzing op
  • de verpakking. Afgieten en laten uitlekken. Kruid de biefreepjes met peper
  • en zout. Verhit ½ el olie in een koekenpan en bak hierin de biefreepjes
  • in circa 2 minuten rondom bruin. Bak de paprikareepjes, champignons, ui en de cherry tomaatjes
  • 3 minuten mee. Voeg de roomkaas toe en verwarm 1 minuut op een matig vuur mee.
  • Voeg ½ el olijfolie en royaal peper toe. Meng de penne met het roerbakmengsel en serveer in een diep bord. Garneer het geheel met wat Parmezaanse kaas en een paar blaadjes verse basilicum.

Eet smakelijk!