06 – 109 121 53 info@fryskblackangus.nl

Pasta met tartaar en champignonbroccolisaus

 

Ingrediënten voor 4 personen:
  • 400 g pasta
  • 400 g champignons
  • 1 struikje broccoli
  • 1 rode ui
  • 1 teentje knoflook
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 300 g biefstuktartaar
  • 125 ml Boursin Cuisine (light)
  • 1 zakje verse peterselie

 

Bereiden:

Kook de pasta volgens gebruiksaanwijzing. Veeg de champignons schoon met keukenpapier en snijd ze in plakjes. Snijd de broccoli in roosjes, hak de knoflook fijn en snijd de rode ui in stukjes.

Verhit de olijfolie in de braadpan en bak de biefstuktartaar in drie minuten rul of maak er kleine tartaarballetjes van en bak deze ietsjes langer. Voeg de champignons, de rode ui, de knoflook en broccoli toe en laat dit ca. zeven minuten meebakken. Voeg daarna de  Boursin Cuisine toe en verhit de saus goed. Knip de peterselie fijn.

Serveer de pasta met de tartaar-champignonsaus en bestrooi het geheel met wat peterselie en peper.

 
Eet smakelijk!