06 – 109 121 53 info@fryskblackangus.nl

BEDANKT! Langs deze weg willen wij jullie allen graag laten weten hoe blij we zijn met jullie als klanten van Frysk Black Angus! Bedankt voor de moeite die jullie allen hebben genomen om ons te komen bezoeken in het afgelopen jaar en dank voor alle bestellingen. Wij waarderen dit enorm! 😊

BESTELLINGEN VOOR KERST 🎄 Er is nog een enkele handgeknoopte rollade beschikbaar. Ook hebben we nog enkele mooie stukken picanha, een paar prachtige malse diamanthazen en (voor de liefhebber) rundertong te koop. En verder is er nog voldoende tournedos, kogelbiefstuk, pepersteak, entrecote, ribeyesteak, bavette en stoofvlees beschikbaar.

*NIEUW in ons assortiment*: biefstukreepjes (verpakt per 300 gram). Maak hiermee je eigen (runder)shoarma of geef het bijvoorbeeld een Mexicaans tintje en vul je wrap ermee. Uiteraard ook zeer geschikt tijdens je gourmetavondje.

Weet je al wat je wilt bestellen? Mail, bel of app je bestelling aan ons door. Bestel op tijd, want OP=OP! Check voor de maandacties en overige vleespakketten de bestelpagina op onze website.

 AANGEPASTE AFHAALTIJDEN: 🎄 Op zaterdag 23 en zaterdag 30 december is afhalen van je vleespakket mogelijk tot 16.00 uur. Daarna zijn wij gesloten en staan wij vanaf woensdag 27 december en in het nieuwe jaar op dinsdag 2 januari weer voor jullie klaar. Dus geef tijdig je bestelling door en stem een afhaalmoment af.

 

Wij wensen jullie allen gezellige kerstdagen en alle goeds voor het nieuwe jaar!  Maak er iets moois van!