06 – 109 121 53 info@fryskblackangus.nl

Beste Frysk Black Angus vleesliefhebbers,

Het jaar is alweer bijna rond. En nu een avondbezoekje aan een restaurant er helaas wederom even niet in zit, duiken we steeds vaker zelf de keuken in. Hoe leuk is het dan om in deze bizarre tijd de ware keukenprins(es) in jezelf naar boven te halen en een heerlijk diner op je fraai gedekte kersttafel te toveren?! Qua vleesaanbod kunnen wij je wellicht alvast een stukje op weg helpen…

Hierbij laten wij je weten dat er ook nu weer overheerlijke ROLLADES zijn te verkrijgen. Een Frysk Black Angus rollade weegt 1 kg en kost €22,-.

EINDEJAARS-ACTIE:

Onze zeer gewaardeerde Frysk Black Angus kogelbiefstuk brengen we ook deze maand graag weer even onder de aandacht. Met het oog daarop verlengen we in december wederom de kogelbiefstukactie. Bij bestelling van 1 kilo malse kogelbiefstuk (8 stuks à 125 gram) krijg je de gehele maand december 2 kogelbiefstukken gratis (8 + 2 gratis). Deze biefstukactie bieden wij je aan voor €32,50 en is geldig tot en met 31 december of zolang de voorraad strekt.

 BESTELLINGEN VOOR KERST

Tournedos, kogelbiefstuk, entrecote, ribeyesteak, bavette of een ander goed stuk vlees op je bord in deze feestmaand? Losse bestellingen voor de Kerst zijn mogelijk. Je bestelling zien we graag z.s.m. tegemoet. Voorkom teleurstelling en bestel op tijd, want: OP=OP!

Ook hebben we enkele mooie diamanthazen beschikbaar. Ook hiervoor geldt: wees er snel bij!  OP=OP!

Bestellingen stuur je eenvoudig naar: info@fryskblackangus.nl of neem contact op met één van onderstaande contactpersonen. Check voor de andere vleespakketten de bestelpagina op onze website: https://www.fryskblackangus.nl/bestellen/

Rest ons nog jullie allen alvast gezellige kerstdagen toe te wensen en alle goeds voor het nieuwe jaar!  Maak er iets moois van!

Hartelijke groet,

Hans Kerkhof & Jeanet van Ruiten