06 – 109 121 53 info@fryskblackangus.nl

Biefstuksalade lunchgerecht 1 persoon

 

Ingrediënten:
  • 100-120 gram biefstuk
  • teentje knoflook
  • rucola-sla
  • 100 gram trostomaatjes
  • Parmezaanse kaas
  • citroensap
  • peper en zout
Bereidingswijze:

Kruid de biefstuk met peper en zout. Verhit de olijfolie in een pan en bak de biefstuk circa 3 minuten aan beide zijden totdat deze de juiste gaarheid heeft bereikt. Bak de laatste minuut de geperste knoflook mee, maar let er op dat deze niet te donker wordt. Haal de biefstuk vervolgens uit de pan en laat, samen met de knoflook, 5 minuten rusten in aluminiumfolie.

Verdeel de rucola en de trostomaatjes over het bord. Haal vervolgens de biefstuk uit het aluminiumfolie en snijd deze in dunne plakken. Verdeel over de groentes en bestrooi de salade met wat Parmezaanse kaas. Besprenkel als laatste de salade met een klein beetje olijfolie en een paar druppels citroensap.

 

Eet smakelijk!